Dnevni izleti

Kontaktirajte nas i rezervirajte dnevne izlete do prekrasnih prirodnih mjesta i fascinantnih hrvatskih otoka. Zadar je idealna baza za istraživanje hrvatske obale na temelju vaših posebnih interesa, gdje su mnoga fascinantna mjesta dostupna za nekoliko sati vožnje.

Izlet brodom iz Zadra u Kornati, Tureta i Telašćica

Uživajte u panoramskoj vožnji brodom kroz Nacionalni park Kornati, najrazvedeniju otočnu skupinu na Mediteranu. Otkrijte veličanstvene kornatske krune, posjetite najveći otok u parku i utvrdu Tureta iz 6. stoljeća. U Telašćici se osvježite u moru okruženom borovom šumom, posjetite slano jezero i divite se pogledu na otvoreno more s vidikovca. Vodič, doručak i ručak uključeni u cijenu.

Izleti brodom iz Zadra na Sakarun

Posjetite plažu Sakarun brodom u ovoj cjelodnevnoj turi. Uživajte u opuštajućoj vožnji brodom i razgledavanju otočića dok plovite na Dugi otok i Sakarun. Posjetite najljepšu plažu u zadarskom arhipelagu i okupajte se u toplom i kristalno čistom moru. Izleti se organiziraju isključivo u privatnom aranžmanu do 22 osobe, trajanje izleta je od 9h do 18h skiper i gorivo uključeni u cijenu!